Atelier Cuprum

Kennis en kunde, bij Atelier Cuprum wordt niets aan het toeval over gelaten. Als muzikant heeft Dirk altijd al vele jaren een liefde voor koperblaasinstrumenten en waardeert de kwaliteit van een mooi instrument.
Als je met plezier muziek maakt dan onderhoudt je het instrument graag goed. Maar ook goed onderhouden instrumenten slijten en hoe voorzichtig je ook bent er kan altijd iets gebeuren waardoor een reparatie noodzakelijk is.
In de periode voorafgaand aan de start van Atelier Cuprum heeft Claudia enorm veel informatie gezocht over het onderhoud en de reparatie van koperblaasinstrumenten. Bij deze speurtocht kwam Claudia uit bij Trevor Head, een specialist op dit gebied in Engeland. Bij hem hebben Claudia en Dirk de opleiding reparatie van koperblaasinstrumenten gevolgd.

Visie

De filosofie bij Atelier Cuprum is dat we er zijn om de problemen van de klant op te lossen. We leveren maatwerk. Dat vraagt om meedenken met en de tijd nemen voor de klant. En om flexibiliteit.
U kunt bij ons dan ook terecht voor het van binnen en buiten schoonmaken van uw koperblaasinstrument, onderhoud, reparaties, restauraties, nieuwe en gebruikte instrumenten en muziek accessoires.

Dirk

Dirk is een vakman en houdt van zijn werk. Hij vertelt er altijd met zichtbaar plezier over. Ook kan hij er al zijn creativiteit in kwijt. Hij maakt regelmatig zelf passend gereedschap voor niet standaard reparaties. Voor hem is er niets mooier dan wanneer een klant tevreden naar huis kan.

Claudia

Claudia deed de bedrijfsvoering. Ze hield de ontwikkelingen op het vakgebied bij en bedacht hoe Atelier Cuprum daarop kon inspelen. Op 3 februari 2013 is Claudia aan de gevolgen van darmkanker overleden.